Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Most akkor el utazunk? Avagy, ha szemmel ölni lehetne...

 

Sakura

Féradtan tápászkodtam fel az ágyamban. A melletem fekvõ barátnõm szemei hirtelen felpattantak, amint megérezte mocorgásomat. Szemeit dörzsölgetni kezdte, majd kedvesen elmosolyod, amint rám talált a tekintete.

- Viccesen nézel ki - suttogta, miközben végig húzta kezét kócos hajamon.
- Te is - mondtam, miközben tincseit füle mögé igazítottam. A pillanatot korgó gyomraink heves zaja zavarta meg.
- Éhes vagyok - mondtuk kórusban. Nia, mintha csak ezzeket a szavakat várta volna, nyitott be az ajtón, kezébe két tálcával rajta palacsintával és narancslével.
- Tessék csak - mosolyodot el. - Jó étvágyat... Hinata kisasszony! Kicsomagólhatom a holmiját ? - kérdezte Nia kedvesen.
- Igen,köszönöm Nia - mosolyodott el Hinata, mire Nia is megajándékozta őt egy mosollyal. Miután meg etük a reggelit,szerre elmentünk zuhanyozni.

Hinata egy lila rövid melegítõ nadrágot választott, hozzá illõ világosabb lilás pólót. Hosszú fekete haját pedig lófarokba kötötte. Választásom egy fehér, combközépig érõ szoknyára és egy nyakbakötõs barna toppra esett, hajamat pedig szabadon hagytam.
- Hinata. Tinennyolc éves léttünkre eléggé idõseknek nézünk ki, nem? - kérdeztem, miközben végig néztem magamon. Hinata csak egy gyors fintort küldöt felém, majd elém sétált.
- Szerintem mindenki annyi ídõs, amenyinek érzis magát - szögezte le, majd megfordul és az ajtóhoz ment. - Jössz a medencéhez ? Jó levegõ van, nem tûz annyira a nap... - sorolta az okokat barátnõm, mire én megadóan felsóhajtottam.

Zenét halgatva lapozgatom kedvenc könyvemet. Hinata a húgommal társasozik a másik napágyon.
Miközben egyik résznél elgondolkozva lehunyom a szemem Sasuke jut az eszembe. Riadtan nyitom ki újra a szemem. "Ez meg mi a franc volt ?"

A szél belekap hosszú loboncomba, majd játszani kezd vele. Valami érthetetlen okból kifolyólag erõs késztetést érzek rá, hogy a fejemt az udvari ajtó felé fordítsam. Tekintettem azon nyomban megakad egy ismerõs alakon, aki az ajtó melleti falnak támaszkodik léhán, kezei pedig mellkesa elõtt keresztbe fonva dizselegnek. Ében hajával játszadozik a szél, miközben sötét tekintetében valami fura fény csillog. Mikor már kezdtem azt érezni, hogy majd elveszek a tekintetébe, hirtelen megjelent Karin, igy megszünt a varázslat, ráadásul Hinata kérdett valamit...
- Saku - szólított Hinata, mert még nem válaszoltam a kérdésére.
- Jajj bocsi. Mit is kérdeztél? - kérdeztem rá.
- Azt kérdeztem, hogy ki ez a Görög Isten ? - ismételte meg kérdését.
- A Görög stimmel, de az, hogy Isten aligha lehet rá mondani - fontam össze a kezeim mellkasom elõtt gögösen. - Külömben meg, Karin barátja... tudod tegnap volt itt és meghívott minket Görögországba  egy hónapra... - Hinata egy nagy levegõt vett. - De azt mondtam, hogy nem mehetek miatad, erre persze azt mondta hogy téged is hozzhatunk - nyugtatam meg, mire barátnõm megleppedten pillantott fel rám, majd Sasuke felé nézet, aki békésen beszélgetett Karinnal és Kakashival.
- Akkor el kell mennünk vásárolni - szögezte le barátnõm, mire muszály volt nevetnem. Hugom békésen hallgatott minket, majd egyszer csak kitört belõle a röhögés.
- Én is mehetek, ugye Saku ? - kérdezte és a jól bevált kölyökkutya szemekket szegezte rám.
- Hát persze, ez lesz majd a tizenötödik szülinapi ajándékod - mondtam, miközben kedvesen rámosolyogtam Ayara, majd barátnõmre néztem. Hirtelen beugrott valami. - Jajj tényleg... Neked meg itt van az ajándékod - mosolyogtam rá, majd turkállni kezdtem a mellettem lévõ táskába. Egy közepes méretû piros dobozkát szedtem ki a táskából, majd barátnöm kezébe adtam. Remegõ kezekkel nyította ki, és mikor meglátta benne lévõ aranykarkötõt, rajta egy szerencsehozó talizmánnal, olyan hévvel pattant fel, hogy majdnem mindketten leestünk a napágyról. - Hé-hé... ne ilyen hevesen.
- Taihen arigatou* - ölelt át, mire könnyei megint megredtek, én pedig hangosan felsóhajtottam és az égfelé emeltem tekintetem.
- Mi csináljak veled te lány ? - simogattam meg a fejét.

Ayame

Figyelem az elõttem lezajlõ eseményeket, majd mosolyogva elkezdem ingatni a fejem. Növérem és Hinata viszont csak meghatodtan ölelgetik egymást. Apuék pedig már rég bementek a házba.
Össze szedem a társast és felállok, majd megvárom a két lányt, igy nõvéremmel és barátnõjéveé együt térek vissza a lakásba. Sietve szaladok be a szobámba, de növérem sürgető hangja, igy is utolér:
- Siess!
A társast laraktam a polcra, majd gyorsan a beépített szekrényemhez rohantam. Elõ vettem egy kék-rózsaszín, csillogós "Love" felíratú pólót egy fehér rövidnadrágot, s mellé egy egyszerû fehér szandált választottam. Kicsit kihúztam a szemem a szemceruzával, majd egy kis szányfényt is megengedtem magamnak. Végig néztem a tükörben mosolygó képmásomon, majd hangosan felsóhajtottam.
- Ma sem tudok többet kihozzni magamból - jelentettem ki hangosan, majd oda mentem a perselyemhez és kivettem belõle a hitelkártyámat. Felvettem a barna kistáskámat, majd lemnetem a nappaliba. "Apa" és anya éppen csõröztek. Fújj de... wáhhh - gondoltam magamba.
- Shitsurei** - a hangomtól mind ketten ijedten ugrottak távolabb a másiktól, mint valami tizenévesek, akiket valami csunyán kaptak volna rajta. - Reménytelenek vagytok.... - tettem kezemet a homlokomra.
- Ezt csak azért mondod, mert neked mégcsak nem is csókoloztál - szólalat meg Karin, aki a díványon ült és egy magazint lapozgatott békésen.
- Már meg bocsáss... - tettem csípõre a kezem.
- Gyere Aya... - szólat meg Hinata a hátam mögül.
- El megyünk vásárolni, majd jövünk... - szólt Sakura, és már siettet is kifelé. Hinatával szorosan mögötte hagytuk el a lakást, majd beültünk a fekete mercédesbe és már hajtottunk is a pláza felé.

Épp egy testre simulós, citrom sárga, nyári ruhát probáltam fel mikor Gaara nõvérével együt megjelent. Éppen Sakuráék elõtt pördûltem egyet, amikor tekintettem összetalálkozott Gaaraéval. Egy évet jártunk. Két hónapja szakítottunk, mikor is legjobb barátnõmet lesmárolta, miközben vele beszélgettem. Azóta pedig úgy vagyunk, hogy "Ha szemmel ölni lehetne, Gaara már rég alulról szagolná a kek ibolyákat".

Mély levegõt vettem és inkább testvéremre figyeltem, aki éppen azt magyarázta, hogy milyen jól kiemeli ez a ruha domborulataim. Jól esett a bókja, különösen mivel ővéi nagyobbak, mint az enyémek, de igaz, mindig azt mondja hogy: " Te nagyon szép nõ leszel, csak várd ki a végét ". Bármennyire is probáltam nővéremre koncentrálni, nem ment.
Amikor Sakura meglátta, hogy nem rá figyelek, automatikusan arra terelte tekinettét, ahol enyémet vélte felfedezni, igy mindkettönk szeme Gaarán akadt meg. Tudja, hogy mi történt köztünk, szólni azonban nem szólt semmit, helyette egy sunyi mosolyt varázsolt ajkaira, majd felém fordult. 

- Gyerünk, még több sexy ruha kell... - mondta ki Hinata Sakura gondolatait. Muszály volt nevetnem rajtuk, de a nevetés nem tartott sokáig úgyanis testvérem és barátnõje annyi sexy ruhát dobáltak a kezeimbe, hogy majdnem megszakadtam velük. Volt benne topp, póló, rövidgatya, szoknyák, kardigánok, és persze Sakura mindet megvette nekem. Vettünk  még parfûmõt és napszemüveget is. Végül egy kis kávéháznál álltunk meg.
- Jó napot. Mitt hozhatok? - kérdezte a pincérlány.
- Viszont. Én kérnék egy narancs levet - mondta Saku.
- Én egy fantát kérek - szólt rögtön utána Hinata
- Én pedig ásványvizet - mondtam.
- Szénsavasat vagy szénsavmenteset ? - kérdezte.
- Szénsavmenteset - válaszoltam. A pincérnő felirta a kért italokat, majd távozott. Sakura és Hinata kimentek a mosdóba, míg én a csomagokra vigyáztam. Sajnos távollétükben egy nemvárt személy lépet asztalunkhoz.
-  Mit akarsz? - kérdeztem idegesen Gaarát.
- Öszíntén? - kérdezett vissza.
- Kérlek - mondtam bunkón.
- Téged... - súttogta, mire elakadt a lélegzetem. " Nanem. Engem mégegyszer nem versz át! " - gondoltam.
- Én visszont nem akarok tõled semmit! Hagy békén és menny azokhoz a csajokhoz, akiket érdekelsz, engem ugyanis már hidegen hagysz - a "már" szót erõssen hangsúlyoztam.

Autóban ülve gondoltam vissza a felháborodot Gaarára, aki azt mondta, hogy " Úgyse tudsz mást szeretni, sosem fogsz elfelejteni! ". Undorodva gondoltam vissza az elsõ csókunkra. " Nem is volt igazi csók. " - gondoltam magamba.

A pillanat csodás volt... Szakadt az esõ, mi pedig a suli tetején voltunk. Egyszercsak megállt velem szemben majd lehajolt és megcsokolt.

Hinata hangja rántot vissza a valóságba.
- Nemsokára otthon vagyunk - szólat meg, mire elmosolyodtam.
- Igen otthon... a tiéd is - suttogtam Sakura helyet is, majd lábaimat keresztbe vetettem. Már ment le a nap mikor a kocsi bekanyarodott az udvarra. Edward, a komornyik siettet az autó elé, mi pedig türelmetlenül,meg sem várva hogy kinyitsa nekünk az ajtót, kippatantunk az autóból.
- Kérem, a csomagokkal törödjön.
- Vigye csak az én szobámba - vágot a szavamba Sakura.
- Értettem, kisasszonnyok - mondta Edward, majd a csomagtartó felé hajolt és kiemelte a szattyrokat.

Hat nappal késõbb...

Sakura

Fáradtan döltem le az ágyra. Egész nap csomagoltam, cippeltem, dobáltam, segítettem. Hinata is már tök fáradt, de azért ellenõriznem kell a sebbét. Félig lecsukott szemmel fordultam a lila hálóinges barátnõm felé. Megnéztem a sebet, ami már csunyán bevarasodot, de, ha szerencséje van, akkor kábé két hét múlva el is fog tünni. Miután újra ellátam a sebet és kezet mostam, fáradtan bújtam az ágyba. Hinata szobálya csak a "nyaralás" után lesz hassználató, úgyhogy barátnõm még velem alszik egy ideig.
" Valyon milyen lesz? Miért gondolok állandóan fekete szemeire? " - de nem tudtam sokat gondolkozni, mert a sötétség magába szippantott és pár percen belül már békésen aludtam barátnõm mellet.

Másnap már arra eszméltem fel, hogy Hinata mellett ülök a repülõgépen és az ablakon lessek ki. Aya és Hinata vígan fecsegnek mellettem míg nekem csak egy gondolat és kérdés jár a fejembe.
 " Most akkor tényleg elutazunk? "

* Taihen arigatou - nagyon köszönöm.
** Shitsurei - elnézést.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Achat Cytotec En Ligne Ellzovets

(EllDyef, 2019.10.28 18:02)

Paroxetina E Alcool <a href=http://cialonlinecs.com>cialis</a> Reaction To Amoxicillin And Mononucleosis

Levaquin Can I Purchase No Physician Approval Aberdeenshire MatPony

(MatPony, 2018.06.10 16:35)

Canadian On Line Prescription Drugs <a href=http://ciali5mg.com>cialis 5mg</a> Levaquin Versus Amoxicillin