Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1. Egy csipet szabadság

2011.05.09

 

Uchiha Sasuke nem volt az az izgulós fajta, de most úgy feszengett a fényűző elnöki irodában, mint aki kivégzésére vár. Gyakran pillantott testvére felé. Itachi szintén idegesnek látszott, és az együttes másik két tagja is hasonlóan érezhetett, mert feltűnően csendesek voltak.

- Nem kell egyből rémüldözni! – kedélyeskedett velük főnökük. – Kitaláltam valami nagyszerűt, amivel ismét visszakerülhettek az élvonalba. - Egyszerűen bővíteni kell a célközönséget, így minden probléma megoldódik. Sajnos csak a tini korosztály menő, ti pedig lassan kiöregedtek ebből.

A négy fiú döbbenten nézett össze, hiszen Sasuke és Naruto még csak tizenkilenc évesek voltak, Sasori húsz, Itachi pedig a huszonhármat töltötte. Nem gondolták volna, hogy ez problémát jelenthet.

- Talán kérvényeznem kéne a nyugdíjazásomat? – kelt ki magából a legidősebb bandatag.
- Sajnálom, Itachi! Mutatóink szerint hónapról hónapra zuhan a népszerűségetek. Így felesleges koncertkörútra menni, mert biztos veszteségesen szállnánk ki a buliból.
- Akkor talán feloszlik a zenekar? – bökte ki Sasuke a mindannyiukat feszítő kérdést. Nagyon bosszantónak tartotta ezt a hosszas köntörfalazást.

Yamanaka Inoichi - a Yamanaka Records elnöke - két éve karolta fel őket. A kiadó profi menedzsmentje néhány hónap alatt elérte, hogy az ismeretlen együttes új névvel, új külsővel és stílussal Japán legkedveltebb fiú zenekara legyen. A srácok mindig féltek attól, hogy sikerük ellenére ugyanolyan gyorsan ki is húzhatják alóluk a talajt, mint ahogy annakidején az egekbe emelték őket a semmiből. Most pont úgy tűnt a helyzet, hogy a rémálom valósággá válik.

- Dehogy szűnik meg a zenekar! – nyugtatta őket az elnök. - Igazából tagfrissítésre gondoltam. Kellene közétek valaki, aki ismét felkelti a fiatalabbak érdeklődését, ráadásul a kislányok mellett elbűvöli a fiúkat is, vagy akár az összes férfit, hogy nőjön a közönség száma.
- Ki az, aki képes lenne erre? – kérdezték egyszerre.

Az új tag belépője nagyon hatásos volt. Szó szerint berobbant az ajtón, mint valami forgószél. Hosszú, arannyal átszőtt hófehér ruhája, és két, óriási angyalszárnya valósággal sokkolta a srácokat.

- Bocs a késésért! Csak most lett vége a fotózásnak és siettem, ahogy tudtam, de a hatvanharmadik emelet kicsit lentebb van, mint ez a szint. Arra a csiga liftre meg nem volt türelmem várni – mondta lihegve.

Az együttes tagjai meredten bámulták, mert volt mit nézni rajta. A fátyolszerű anyag alatt tökéletesen kirajzolódott apró tangabugyija és falatnyi melltartója, a lábán pedig egy vékonypántos, legalább tíz centis sarokkal rendelkező szandált viselt. Iszonyú szexi volt. Ráadásul amilyen fiatal, olyan huncut is. Kipirult arcán elégedett mosoly játszott. Tetszett neki, hogy mindannyian szájtátva méregetik.

- Hét emeletet futottál ebben a cipőben? – kérdezte a csapat minden tekintetben nagyon szőkéje őszinte ámulattal.
- Jó kondiban vagyok, és mondhatni, tűsarkúban születtem – mosolygott rá a lány, aztán kedvesen üdvözlésre nyújtotta a kezét. – A nevem Haruno Sakura. Te pedig, ha jól tudom, Uzumaki Naruto vagy – szívélyeskedett.
- Igen – jött zavarba a fiú, és pirulva megrázta a felé kínált jobbot.
- Sasori, Itachi és Sasuke – mutatta be a többieket is az elnök.
- Örvendek – villantott rájuk is egy ragyogó mosolyt Sakura.

Sasuke először elsápadt, majd elpirult, amikor felismerte a lányt. Pár nappal ezelőtt együtt nézték a srácokkal a Csillag születik döntőjét, amit Sakura nyert meg. Akkor tett néhány félreérthető megjegyzést a lányra, így most erősen koncentrált arra, hogy higgadtnak mutatkozzon, ha esetleg társai ezt a kínos incidenst felemlegetik. Természetesen Naruto diszkréciójára mindig számíthatott…

- Nem te győztél azon a tehetségkutató műsoron? – szólalt meg lelkesen.
- De. Talán láttátok? – kérdezte Sakura némi büszkeséggel a hangjában, és a szeme megállapodott a fiatalabb Uchihán, aki hirtelen elég fura képet vágott.
- Persze, hogy láttuk! – kapcsolódott be a társalgásba Sasori is, de mielőtt felemlegethette volna a jeles eseményt, Itachi alaposan hátba vágta.
- Köszöntünk a Lucky Love-ban, Sakura! – terelte más felé a szót. Ezzel próbálta megakadályozni, hogy idióta társai beégessék öccsét a lány előtt. – Együtt néztük a versenyt, és mindannyian úgy gondoljuk, hogy megérdemelted a győzelmet. Igazán tehetséges énekesnő vagy – hízelgett neki.

Valójába Sasuke azt mondta a műsor után, hogy ritka az ilyen csaj, akinek egyszerre jó a segge és a hangja is – de ezt ugye nem volt tanácsos megosztani pont a szóban forgó személlyel. Főleg az öccse utolsó kijelentését nem, mert ezt sóhajtozta: Istenem! De meg húznám!

Sasuke egyébként mindig visszafogott volt, de akkor este éppen iszogattak, ezért eredt meg ennyire a nyelve. A többiek ugratták is, hogy Mr. Jégcsap így kikelt magából négy kör szaké után. Itachi természetesen rendes bátyó volt. Nem szerette volna emiatt az apró ballépés miatt Sasukét kínos helyzetbe hozni. Persze Sasoriba és Narutóba semmi tapintat nem szorult.

- Nos, fiúk? Jó ötlet volt megkérni a kisasszonyt? – dörzsölte a kezét elégedetten Inoichi. Lelki szemei előtt már látta is az új plakátot, ahol ez a gyönyörű lány a négy szépfiú között pózol. Nagy hasznot remélt ettől az arculatváltástól.Sakura boldogan ugrott barátnője nyakába.

- Sikerült! – sikongatta boldogan. A két lány hosszú percekig győzelmi táncot járt az apró öltözőben. Nagyon örültek, hogy Sakurát elfogadták új tagnak, hisz így a barátnője álma is teljesült. – Találkoztam ám a te Narutóddal! Élőben még dögösebb! Olyan kék szemei vannak, hogy azonnal el fogsz olvadni tőle, ha meglátod – mesélte izgatottan Sakura Hinatának.
- Szerinted maradhatok az asszisztensed, ha már nem modellkedsz, hanem énekesként dolgozol?
- Viccelsz? Anyám egy lépésre se engedne el nélküled, főleg négy fiúval. Kell, aki vigyázzon rám – ölelte meg Sakura.
- Nagyon várom, hogy én is találkozhassam a zenekarral – szólt a lány álmodozva.
- Talán inkább egy bizonyos személlyel – nevetett rá cinkosan az ifjú énekesnő, hisz jól tudta, hogy Hinata őrülten szerelmes a Lucky Love szívtipró szöszijébe. Ezért örültek annyira, amikor az együttes képviselője a győzelem után megkereste Sakurát és munkát ajánlott neki.
- Ezt nem gondoltam volna még pár nappal ezelőtt – sóhajtott Hinata, és a szíve vadul ficánkolt örömében, hogy végre barátnője révén közelebb kerülhet imádott bálványához.Miután aláírták a szerződést, a szexi kisangyal ugyanolyan hévvel távozott az irodából, mint ahogy érkezett. A négy fiú tanácstalanul pislogott utána. Jócskán emészteniük kellett a fejleményeket. Az addig rendben volt, hogy nem oszlik fel a zenekar, mert ez igazán jó hírnek számított, de az új jövevény ugyanolyan felfordulást jelentett a csapat életében.

- Sakura még fellép vasárnap Justin Bieberrel a srác tokiói koncertjén, aztán teljesen a miénk lesz – közölte lelkesen Inoichi. A pénzéhes üzletember már mindent alaposan átgondolt, és lebeszélte a sajtósokkal, hogyan tálalják a sztorit, hogy a lehető legnagyobb hírverés legyen belőle. – Úgy gondoltam, ezt az egész helyzetet egy szerelmi történetbe fogjuk ágyazni. Te leszel a másik főszereplő – mutatott az idősebb Uchihára. – Szóval a sztori úgy kezdődne, hogy Itachi meglátta Sakurát a Csillag születikben, és azonnal beleszeretett. Majd te szépen felbukkansz a koncert utáni bulin, ahol féltékenységi jelenetet rendezel, és onnantól kisajátítod magadnak Sakurát – biccentett az említett felé. Itachi sápadtan hallgatta a haditervet. – Aztán ezzel a viharos szerelemmel indokoljuk, hogy miért bővült a csapat egy lánnyal ilyen hirtelen. Előtte persze készülnek majd rólatok ál lesifotók, ahol éppen „titokban” romantikáztok, amit leadunk a pletykalapoknak, és ezt követi majd a nagy bejelentés, hogy együtt vagytok. Higgyétek el, zabálni fogja a közönség.
- Nem gondolod, hogy ez súrolja a pedofília határait? – csattant fel Sasuke szokatlanul hevesen.
- Higgadj le! Természetesen semmi nem lesz köztük, csak a reklámért játsszuk el ezt az egészet. Tsunade le is csavarná a tökömet, ha bántódása esne Sakurának, szóval számotokra a lány tabu. Amíg nem tölti be a tizennyolcat, a szerződés szerint én felelek érte, és nektek is ez a kötelességetek. Ezt jól jegyezzétek meg! Megállapodtam az anyjával, hogy úgy óvjuk, mintha a családja lennénk. Japánban most ő az első számú sztár. A műsor után kutya nehéz volt megszereznem, annyi felkérést kapott, szóval ezt nem baltázhatjuk el. Vele a Lucky Love csillaga még sokáig ragyogni fog, csak folyamatosan ontani kell a pletykákat, és a jobbnál jobb lemezeket. Értve vagyunk? – kérdezte elégedetten.
Miközben a fekete limuzin lassan araszolt a forgalmas városon át, utasai gondolataikba mélyedve hallgattak.

- Ez azért jobb, mint amire számítottunk – törte meg a csendet Naruto. – Végre újra zenélhetünk, nem csak kirakatbabák leszünk.
- Szerintetek ez tényleg segíteni fog? – tűnődött Sasori is a kialakult helyzeten. – Bár, már így is elégedettek lehetünk – folytatta az elmélkedést. - Sokkal többet elértünk két év alatt, mint amiről valaha is álmodoztunk. Örüljünk, hogy ez az álom még folytatódhat egy darabig. Messzire jutottunk ahhoz képest, hogy néhány éve a nappalinkban kölcsönkért hangszerekkel kezdtük zenélni, és anyám volt az egyetlen rajongónk – vélte.
- Ja! Szegény nő, nem győzött etetni minket – idézte fel Itachi is magában a régi emléket elmerengve.
- Ez az egész teljesen megváltoztatja majd a zenekart. Csak újabb hazugságokra épül a népszerűségünk, és ehhez semmi köze nincs a tehetségnek vagy annak, hogy mennyit dolgozunk egy-egy nyálas slágerért – szakította félbe ingerülten Sasuke a meghitt nosztalgiázást. Nagyon dühös volt.
- Talán zavar, hogy nem te leszel Sakura címlapfotós lovagja? – vonta fel a szemöldökét Sasori, és a másik két fiú is kíváncsian méregette, hogy miért lett hirtelen ilyen ellenséges.
- Az zavar, hogy a nyakunkba varrnak egy csitrit, és vigyáznunk kell rá, miközben úgy viselkedik, mint egy utolsó… na! Ti is láttátok, hogy ma is miben fotózták! Mit kell ezt magyarázni? Nekem ez nem tetszik, hogy az ő vetkőzős képeivel akarják eladni a mi dalainkat.
- A tévében még bírtad, hogy miniben riszált – értetlenkedett Naruto.
- Más nézni, meg más együtt élni vele. Egyfolytában a nyakunkon fog lógni, csak gondunk lesz vele. Tudjátok, hogy milyenek az ilyen elkényeztetett kis libák. Attól még, hogy a hangja jó, az agyunkra fog menni – dohogta.
- Nem ismerek rád, tesó! – csodálkozott Itachi. Neki is nehezére esett elképzelni, hogy új taggal bővülnek, de innentől legalább nem csak táncolnak és énekelnek, hanem ismét az eredeti hangszereiken játszhatnak. Inkább örült a lehetőségnek, mint bosszankodott. Sakura meg nem tűnt neki olyan elviselhetetlen kis boszorkának.
Sakura soha nem volt lámpalázas, amikor modellként a hosszú kifutókon lehetetlen magasságú tűsarkúkban kellett végiglejtenie, de most hevesen dobogott a szíve. Nem lépett még fel ennyi ember előtt. A hatalmas stadionban Justin nevét skandálták. A több százezres tömeg őrjöngve fogadta a kanadai sztárt, aki udvariasan előre engedte a lányt, aztán maga is a színpad közepére sétált. Sakura megilletődve nézett le a rengeteg emberre, és arra gondolt, vajon lesz-e olyan szerencsés valaha, hogy egyszer miatta jön el ennyi rajongó.

A fiú bólintott, hogy felkészült, erre hirtelen minden elsötétült, csak két erős reflektor világított rájuk, a tömeg pedig várakozva elnémult. Felcsendül a zene. Egyszerre kezdték az ismert szerelmes dalt, amit a közönség hatalmas ovációval fogadott. A fiatalok ma találkoztak először, de elég jól összebarátkoztak, így könnyen egymásra hangolódtak. Elég volt néhány próba, és remekül ment a duett. Sakura tisztában volt vele, hogy nem a tehetsége miatt választották, hanem a külseje és hirtelen jött népszerűsége miatt döntöttek mellette a szervezők, éppen ezért bizonyítani akart. A legjobb formáját nyújtotta, és Justinon is látta, hogy elismerően villan a szeme, amikor egy-egy nehezebb résznél tökéletes magabiztossággal énekelte ki a hangokat.

A szám végére sikerült teljesen feltüzelni a közönséget, az emberek tomboltak. Befejezésül a megbeszélt koreográfia szerint egymás elé térdeltek az énekesek, mintha csókot készülnének váltani, és az ajkaikat valóban csak néhány centi választotta el egymástól. Boldogan és kipirultan pihegtek. Elégedettek voltak, hogy ilyen jól sikerült a koncert bevezetője. Sakura egy pillanatig azt hitte, hogy a fiú tényleg megcsókolja, mert hirtelen hozzá hajolt, és megsimította az arcát, de csak annyit súgott a fülébe, hogy a lány csodálatos volt, nagyszerűen énekelt. Közben észre se vették, hogy a hátuk mögött lévő óriási kivetítőn közelről mutatják őket, és a közönség lélegzetvisszafojtva figyeli a bizalmas mozdulatot.


Sakura iszonyúan pörgött az élménytől. A színfalak mögött végig énekelte, táncolta a műsort, és izgatottan várta a befejezést, ahol ismét együtt lépnek fel. Justin bizalmasan ölelte magához, amikor újra megjelent a színpadon, és a záró számot közösen adták elő.

- Imádom Tokiót! – kiabálta a fiú csillogó szemmel. Valószínűleg sokakban felmerült a kérdés, hogy biztos Tokiót akart-e mondani, mert utána egy cuppanós puszit nyomott Sakura arcára, és hevesen magához ölelte.Pazar ünneplést szerveztek a koncert sikerére. A Cerulean Tower Tokyu Hotel dísztermében már számtalan vendég tolongott, amikor a két fiatallal begördült a luxus limuzin.

- A lakosztályomban nyugodtan lezuhanyozhatsz és átöltözhetsz – ajánlotta Justin az előcsarnokban, és Sakura gondolkodás nélkül vele tartott. Nála volt a koktélruhája és a smink készlete, Hinatát pedig megnyugtatta, hogy a parti végén egyedül is képes lesz taxit hívni, amivel majd hazajut. Persze az anyukájának eszében se volt elárulni, hogy kivételesen felügyelet nélkül van. Élvezni akarta ezt az estét, amikor kivételesen senki nem vigyáz rá.

Justin testőrei megálltak az ajtóban, csak ketten léptek a fényűző lakosztályba. Sakura sok helyen megfordult már, hiszen a világ minden táját bejárta, míg modellkedett, de ennek a szállodának a különleges pompája őt is elkápráztatta. Ámulva nézett körül a pazar szobákon.

- Arra is találsz egy fürdőt – mutatta a fiú, aztán rá kacsintott, és eltűnt a másik irányban.

Sakura gyorsan rendbe szedte magát. Kicsit sajnálta, hogy Hinata most nem kreálhat neki semmi lélegzetelállító sminket vagy frizurát, de egyedül is elég jól boldogult. Hosszú, rózsaszín haját úgy szárította, hogy lágy csigákban omoljon a vállára, és csak a szemét húzta ki erősebben, mert észrevette, hogy Justin szívesen bámulja smaragdjait. A kacér koktélruhát gondosan megigazította magán, hogy tökéletesen álljon, majd belebújt a szandáljába, és elégedetten szemlélte a végeredményt a tükörben. Jóval idősebbnek tűnt tizenhatnál, de biztos volt benne, hogy ez senkit nem zavar majd a vendégek közül. Reszkessen a férfinép! – gondolta mosolyogva.

Mikor azonban kilépett a fürdőből, nagy meglepetés várta.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nagyoon

(szoszo27, 2011.05.15 20:17)

Nagyoon-nagyoon-nagyoon király... :DD Imádoom ;) (L)(L)

Nagyon jó!!!

(Barbiii, 2011.05.10 19:44)

Ajj ez nagyon jó lett kíváncsi vok a folytira. Remélem minnél előbb lesz :P

Nagyon Jó!!

(Fancy, 2011.05.09 22:20)

Folytasd már alig várom a folytit ^^